Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Любительський клуб «Надвечір’я»

Любительський клуб «Надвечір’я»

Кожне засідання клубу – це не просто концерт, підготовлений працівниками бібліотеки, а захід, в який вкладається часточка душі його учасників, організаторів і ведучих. 19 лютого в приміщенні бібліотеки смт. Клесів любительський клуб «Надвечір’я» зібрав знову літніх людей, з різним творчим досвідом. Завітали його постійні учасники – члени колективу, а також гості – солісти Людмила Ревич, Наталія Матюк, учасники народної вокального ансамблю «Бурштинове намисто». Бібліотекарі присвятили це засідання нашим прекрасним жінкам «Від Жінки все життя родинне, від Жінки музика життя». В холі бібліотеки були представленні роботи Якимчук Олени, Шерстюк Лідії, Шепетко Ольги, Таборовець Ганни. Ведуча свята, Наталія Долід, читала легенди, розповідала про кожну учасницю як особистість. Кожен ділився своїми захопленнями. Розповіді перепліталась віршами, українськими та російськими піснями, гуморесками. Справжні берегині української пісні, які пам'ятають безліч старовинних пісень, зачаровували слухачів неповторним звучанням у супроводі чарівного інструмента – баяна, яким вправно володіє справжній професіонал Анатолій Блощеневич. Захід справив на присутніх хороше враження, збагатив їх позитивною енергією, а ще подарував хвилини насолоди від співу улюблених пісень. Спілкування очищає розум і серце, а людину робить добрішою. Адже, спілкуючись між собою, люди забувають про побутові проблеми, життєві негаразди. Тож нехай «Надвечір’я» стане центром змістовного дозвілля, дружнього спілкування, душевного спокою, гармонійного відпочинку.

17:02 20.02.2017

Пам'ять! Гірка пам'ять війни! Вона ніколи не згасне…

Пам'ять! Гірка пам'ять війни! Вона ніколи не згасне…

Не одним сивим пасмом закосичена чужа для нашого народу, афганська війна. 15 лютого, день коли нарешті в далекому 1989 році закінчилась для народів колишнього Радянського Союзу десятирічна кривавиця Афганістану. В людській пам’яті ці трагічні сторінки життя будуть жити вічно, тому що її історія написана кров’ю солдат і сльозами жінок. В цей день, що співпадає з великим православним святом Стрітення Господнього, на території ради відбулося ряд заходів з відзначення пам’ятної дати, зокрема в загальноосвітній школі І-ІІ ст.-ліцей смт. Клесів пройшла урочиста година пам’яті, де для воїнів-афганців пролунали пісні та вірші у виконанні учнів та вчителів школи. На згадку про зустріч школярі подарували гостям власноруч виготовлені подарунки. В теплій, дружній атмосфері відбувся святковий захід з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 28 – ї річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з Республіки Афганістан в клубі с. Клесів. Голова селищної ради В.Ф. Гриник привітав учасників дійства, відзначив значимість їхнього подвигу та побажав усіляких гараздів. Від воїнів-інтернаціоналістів виступив В.П. Буйний, який у своїй промові наголосив на тому, що всі солдати селища, які проходили службу в Афганістані повернулись додому живими та біль втрати друзів, з якими разом проходили службу, живе з ними і донині.

12:07 20.02.2017

Фестиваль колядок «Різдвяний передзвін»

Фестиваль колядок «Різдвяний передзвін»

  Христос ся рождає! Славімо Його! Саме такими словами вітали один одного учасники фестивалю колядок «Різдвяний передзвін», який відбувся 21 січня 2017 року в міському Будинку культури смт. Клесів. Всіх присутніх привітав голова ради В.Ф. Гриник і побажав здоров’я, Божої благодаті та миру, злагоди в родинах. Різноманітні колядки та вертепи прозвучали від жіночого вокального ансамблю с. Рудня – Карпилівська, дитячого колективу с. Карасин, викладацького та учнівського колективу загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Клесів, вокального ансамблю «Чарівничка» загальноосвітньої І-ІІ ступенів школи-ліцей смт. Клесів (керівник С. Міщук), колективу Християн Віри Євангельської, дитячого хорового колективу Клесівської дитячої музичної школи (керівник Ю. Симончук), виховательського колективу дошкільного навчального закладу № 3 «Веселка» смт. Клесів, чоловічого вокального ансамблю «Отаман» с. Пугач (керівник В. Вагнер), учасників театрального гуртка «4+1» міського Будинку культури смт. Клесів (керівник О. Шмідт), хореографічного колективу міського Будинку культури смт. Клесів (керівник Я. Соловйова), жіночого вокального ансамблю «Бурштинове намисто» клубу с. Клесів (керівник П. Шмотєва), жіночого вокального гурту «Жовті мережки» клубу с. Клесів (керівник Н. Матюк), народного аматорського хорового колективу смт. Клесів (керівник А. Блощиневич).

15:19 23.01.2017

Захід присвячений 98-й річниці Соборності України

Захід присвячений 98-й річниці Соборності України

  20 січня в загальноосвітній школі І-ІІ ступенів с. Клесів відбувся урочистий захід, присвячений 98-й річниці Соборності України. На якому директор загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Клесів Симоненко С.В. розповіла дітям про значущість цієї події. Ідея національної єдності є найвищою цінністю, вона є запорукою нашої незалежності. Сьогодні, в період зовнішньої агресії проти нашої держави, питання єдності, цілісності є актуальними як ніколи. Бійці в зоні АТО відстоюють не лише незалежність, а й соборність України, непідконтрольні території Донецька та Криму – це теж Україна. Україна – Єдина!

14:25 20.01.2017

Свято Хрещення Господнього на урочищі Коплище

Свято Хрещення Господнього на урочищі Коплище

  19 січня на свято Хрещення Господнього на урочищі Коплище відбувся водосвятний молебень, який провели настоятелі Свято – Успенської церкви с. Клесів - отець Василь, Благовіщенського собору смт. Клесів – отець Роман, Петро – Павлівської церкви смт. Клесів - отець Володимир. Після освячення води всі бажаючі мали змогу покупатися в ній, скуштувати смачний куліш і запашний узвар.

09:39 20.01.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь