A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

День освіти

День освіти

   Один раз у рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить падолистом осінь, коли у лузі снує мереживо бабине літо, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти. В останній вересневий день відбулися урочисті святкування з нагоди Дня працівників освіти в Клесівській обєднаній територіальній громаді. Всю велику освітянську родину привітав голова селищної ради Василь Гриник з побажанням благополуччя, тепла та затишку у рідних домівках, любові у серці та шани від дітей. Грамотами голови селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок в розбудову освіти краю нагородили: Абрамчук Н. І. – вчителя української мови та літератури Клесівської ЗОШ І – ІІ ступенів – ліцей, Ліщук І.М. – вчителя фізики та інформатики Клесівської ЗОШ І – ІІ ступенів – ліцей; Мартинюк С.Н. – вчителя української мови та літератури Карпилівської ЗОШ І – ІІІ ступенів; Мартинюк Р.І. – вчителя обслуговуючої праці Карпилівської ЗОШ І – ІІІ ступенів; Грицкевич О.О. – вчителя української мови та літератури Клесівської ЗОШ І – ІІ ступенів; Шерстюк Т.П. – вчителя початкових класів Пугачської ЗОШ І ступеня; Абрамчук Г.Й. – вихователя ДНЗ № 3 «Веселка», Мелещук В.К. – вихователя – методиста ДНЗ № 4 «Дзвіночок»; Савчук О.К. – вихователя ДНЗ № 6 «Малятко» с. Пугач; Овейчик Г.А. – вихователь ДНЗ «Дзвіночок»  с. Карпилівка. Також голова привітав бібліотекарів громади із Всесвітнім днем бібліотекаря, а нагороду з нагоди свята отримала Карпелюк Валентина Георгіївна – бібліотекар І категорії ПШБ сіл Клесів, Пугач. Провели вшанування ветеранів праці Боярчук Марії Миколаіївни та Кобилінської Надії Кузьмівни та всіх пенсіонерів освітянської громади.

15:45 03.10.2016

Вітаємо з днем Клесова!!!

Вітаємо з днем Клесова!!!

День народження селища – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить своє селище, тих людей, чиєю працею воно створювалось. У такі свята кожен житель селища відчуває себе частиною великої родини, частиною нашої могутньої Батьківщини. Усі ми об'єднані любов'ю до нашого селища, працею, добром, милосердям.

18:44 02.10.2016

Вітаємо з днем вчителя!!!

Вітаємо з днем вчителя!!!

Клесівська селищна рада висловлює свою подяку людям, які кожен день вкладають в школярів свою душу, знання і життєвий досвід. Це свято для багатьох є одним з найулюбленіших професійних свят, які широко відзначаються в кожній школі. У цей день вчителі приймають поздоровлення від своїх вихованців, які дарують їм квіти, влаштовують концерти, малюють барвисті стінгазети і всіляко висловлюють свою подяку за вкладену працю.

18:07 02.10.2016

Вітаємо із Всеукраїнським днем дошкільної освіти!!!

Вітаємо із Всеукраїнським днем дошкільної освіти!!!

Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. У цей період не тільки закладаються основи світосприйняття і здоров’я дитини, формується особистість і вектор моральності, але і відбувається якесь незриме таїнство, яке відбувається тільки на рубежі поколінь - передача нашої спільної спадщини. Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.

09:45 25.09.2016

Ліс - наше багатство

Ліс - наше багатство

Ліс – наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки, пріоритетна складова народногосподарського комплексу і основа економічної стабільності країни. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного національного скарбу – обов’язок не лише лісівників, а й громадськості, кожного жителя нашої рідної України. Лісу потрібний мудрий, дбайливий і виважений господар.

18:11 22.09.2016

Капітальний ремонт дороги по вул.Центральна від перехрестя з вул.Миру до будинку №107 в с.Клесів

Капітальний ремонт дороги по вул.Центральна від перехрестя з вул.Миру до будинку №107 в с.Клесів

Нещодавно було завершено Капітальний ремонт дороги по вул.Центральна від перехрестя з вул.Миру до будинку №107 в с.Клесів. До вашої уваги пропонуємо фотозвіт виконаних робіт.

23:03 05.09.2016

День знань!

День знань!

Вітаємо Вас із чудовим хвилюючим святом — Днем Знань! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у школи та вузи. Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця.

23:17 31.08.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь