A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Я сьогодні в вишиванці

Я сьогодні в вишиванці

      Сивіють і народжуються роки – минають століття, однак у побуті значну, а часом вирішальну роль продовжують грати прості речі, якими ще користувався наш далекий предок. Однією з таких простих речей є вишиванка.

17:02 19.05.2016

Ремонт ФАП с.Пугач

Ремонт ФАП с.Пугач

      Після довгих років мінімального фінансування районним відділом охорони здоров’я питання по ремонту ФАПу с.Пугач нарешті зрушило з місця. Завдячуючи підприємцям які взяли на себе левову долю витрат та надали людей для виконання робіт ФАП почав змінюватись. Покриту грибком підлогу замінили на бетонну, після чого буде покладено плитку. Знято поломаний шифер який планується замінити на метало профіль з утепленням даху. Та це тільки початок, завдяки добрим людям  бажання та можливості для покращення стану установ громади втілюються в конкретні справи. До вашої уваги фотозвіт вже проведених робіт.

14:51 18.05.2016

Встановлення вікон у ДНЗ

Встановлення вікон у ДНЗ

      У зв’язку з високими нинішніми цінами на енергоносії, гостро постає питання енергоефективності та енергозбереження. Для дитячих навчальних закладів збереження температурного режиму є особливо важливим. Наразі завдячуючи співраці керівника, вихователів, батьків та спонсорів у дитячому садку с.Пугач було замінено 3 вікна на суму 6600 грн., що дозволило завершити заміну вікон по даному ДНЗ. Також у дитячому садочку №4 «Дзвіночок» закінчені роботи по встановленні 5 вікон на які з місцевого бюджету було виділено 20 150 грн. На даний момент планується встановлення ще двох вікон у ДНЗ №4, у разі перевиконання бюджету після першого півріччя.

16:31 17.05.2016

Учні Клесівської ЗОШ І-ІІ ст-ліцею привітали Надію Савченко

Учні Клесівської ЗОШ І-ІІ ст-ліцею привітали Надію Савченко

      До дня народження народного депутата Надії Савченко учні Клесівської ЗОШ І-ІІ ст-ліцею подякували українській льотчиці за її сміливість, патріотизм, стійкий характер, організували оригінальне привітання та побажали найскорішого повернення на рідну землю.

17:06 11.05.2016

День Перемоги

День Перемоги

      71 рік відділяє нас від тої великої весни, але й сьогодні величний подвиг захисників є невичерпним джерелом патріотизму, прикладом вірного служіння своєму народу. В цей день ми низько схиляємо голови перед безсмертним подвигом людей, які на своїх плечах пронесли важкий тягар війни. Ціна Великої Перемоги — це мільйони загиблих, навіки зламані долі.

09:27 05.05.2016

Майбутнє лісу в твоїх руках

Майбутнє лісу в твоїх руках

      На базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради 20 квітня 2016 року відбувся Х обласний збір учнівських лісництв «Майбутнє лісу в твоїх руках». У зборі взяли участь 51 юний лісівник – представники 17 учнівських лісництв. Ініціаторами та організаторами проведення заходу стали комунальний заклад «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації і Рівненське обласне управління лісового і мисливського господарства.

11:47 28.04.2016

Учні Клесівської ЗОШ І-ІІ ступенів - ліцею взяли участь в акції «Чисте довкілля»

Учні Клесівської ЗОШ І-ІІ ступенів - ліцею взяли участь в акції «Чисте довкілля»

      Як часто навесні, лише зійде сніг, ми помічаємо купи сміття скрізь. Придорожні смуги – це ділянки, куди  його викидають найчастіше. Весь непотріб несвідомі водії кидають через вікна своїх авто. Як  результат – узбіччя автошляхів захаращені найбільше.

17:16 21.04.2016

Клесівська дитяча музична школа виборола три других місця на Всеукраїнському конкурсі «Музичний Олімп» у м. Вінниця

Клесівська дитяча музична школа виборола три других місця на Всеукраїнському конкурсі «Музичний Олімп» у м. Вінниця

      Вагомий вклад у розвиток культурної сфери нашої новоствореної громади внесли педагоги та вихованці Клесівської дитячої музичної школи, які зайняли три почесних других місця на Всеукраїнському конкурсі «Музичний Олімп» у м.Вінниця. Клесівська селищна рада щиро вітає усіх учасників конкурсу: керівника музичної школи Грищука Володимира Йосиповича, керівника ансамблю Головню Ірину Дмитрівну, учнів Ковальчук Анну, Могилевську Анну, Васільєву Наталію, Гаврилюк Богдану, Опалько Влада, Вавілова Михайла та педагога Головню Олександру Юріївну у складі джаз бенду. Ученицю Глабець Вікторію, педагогів Сапожка Віктора Романовича, Кулікова Валерія Валерійовича у складі тріо та ученицю Омельковець Тамару яка виступала у сольному номері.

14:52 18.04.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь