A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Клесів славиться не тільки бурштином (Фотозвіт)

Дата: 05.04.2017 18:30
Кількість переглядів: 1000

Початок квітня для багатьох учнів Клесівської дитячої музичної школи розпочався цікавою мандрівкою та своєрідним змаганням в музичному та хореографічному мистецтві на Всеукраїнському багатожанровому мистецькому фестивалі-конкурсі м. Трускавець 2017 «Витоки - DANCE». Фестиваль – конкурс проходив три дні: два з них конкурсних та заключний гала – концерт. В конкурсі прийняли участь 986 учасників із 9 областей України. Учасники змагалися більш як в 11 номінаціях. Клесівську дитячу музичну школу представляли три колективи: тріо «Акцент» (у складі Вікторії Глабець, Віктора Сапожко та Артема Пікузи) (керівник Ірина Головня); хореографічний колектив «Just Dance» (керівник Олександра Головня); вокальний ансамбль молодших класів (керівник Ольга Романчук). Слід звернути увагу на те, що в склад журі конкурсу формувався з представників не тільки України, а й Польщі та Болгарії.

Отож після усіх виступів, переживань та емоцій наші учні отримали численні перемоги: дипломом лауреата І премії нагородили тріо «Акцент» (керівник Ірина Головня); дипломом лауреата І премії нагородили вокальний ансамбль молодших класів, концертмейcтери Вікторія Глабець та Олександра Головня (керівник Ольга Романчук); дипломами учасника фестивалю був нагороджений колектив «Just Dance» у номінації народний та сучасний танець (керівник Олександра Головня).

Також висококомпетентне журі відзначили Ольгу Романчук і вручили грамоту «Кращий педагог», а Вікторії Глабець подяку, як кращому концертмейстеру. Відрадно те, що наш вокальний ансамбль молодших класів (керівник Ольга Романчук) серед усіх учасників фестивалю представляв край на гала-концерті.

Після конкурсу один з членів журі, художній керівник і диригент Львівського муніципального хору «Гомін» Руслан Ляшенко, особисто, запросив вокальний ансамбль молодших класів прийняти участь у хоровому конкурсі, а хореографічний колектив «Just Dance» запросили взяти участь у ІІІ всеукраїнському фестивалі-конкурсі народного танцю у м. Хмельницький.

Учні школи здійснили екскурсію по місту, відвідали дельфінарій, парк, зоопарк, прийняли участь в святковому марш-параді по центральній алеї Трускавця в рамках фестивалю-конкурсу.

Щиро вітаємо наших переможців і зичимо їм міцного здоров’я, творчого натхнення та нових перемог.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь