A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Клесові відбувся багатожанровий фестиваль-конкурс «Бурштиновий дивограй»

Дата: 07.11.2017 17:01
Кількість переглядів: 1721

        В рамках заходів з нагоди 2-ої річниці створення Клесівської ОТГ, 6 листопада в Клесівському Міському будинку культри відбувся перший багатожанровий фестиваль-конкурс «Бурштиновий дивограй».

         До участі запрошувалися окремі виконавці та аматорські колективи вокального, хореографічного, театрального жанрів всіх населених пунктів Клесівської селищної ради. Окремо приймали участь майстри декоративно-прикладного та художнього мистецтва. Всього у фестивальній програмі прийняли участь більше 140 чоловік у чотирьох вікових категоріях: від 5 до 9, від 10 до 16, від 17 до 24 та від 25 років.

Журі конкурсу:  

  • Гриник Василь Федорович – голова Клесівської селищної ради – голова журі;
  • Ковальчук Галина Василівна – начальник відділу регіональної політики у сферікультури, релігії та національностей управління культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації;
  • Івасюк Анатолій Павлович – заслужений працівник культури України, начальник відділу культури і туризму Гощанської районної державної адміністрації, керівник народного аматорського вокального квартету «Терен» Гощанського районного об’єднання культури і дозвілля;
  • Систолюк Зоя Федорівна – керівник народного аматорського театрального колективу м.Остріг;
  • Чорна Наталія  Володимирівна – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Клесівської селищної ради. 

          У І віковій категорії призові місця здобули: Дитячий ансамбль «Соловейки Полісся», хореографічні колективи «Грація» та «Solodance», дует Мартинюк Світлана та Мартинюк Тетяна  та дитячий колектив «Журавлики». Серед конкурсантів ІІ вікової категорії: Мартинюк Владислав, Гольонко Ангеліна, Шерстюк Вікторія, Шепетко Анна, Мельник Назарій, Жук Надія, Микосянчик Катерина, Степанець Юлія, Мартинюк Петро, театральна студія «Юність», гурток «Джерело», «Театральне віконце».

          Про участь у  ІІІ категорії заявила лише одна учасниця – солістка Онищук Тетяна.

      Учасники ІV вікової категорії отримали призові місця: Черота Галина, Ревич Людмила, Мойсевич Олена, Мартинюк Людмила, квартет «Жовті мережки», гурт «Solideogloria», дует «Передзвін», ансамбль «Дивограй». Гучними оплесками визначали  приз глядацьких симпатій серед солістів, який виборола Мартинюк Людмила.

       Визначили переможців також у номінаціях «Декоративно-прикладне мистецтво» та «художнє мистецтво»: Зеленовська Галина, Шепетко Ольга, Валенська Анастасія, Яковчук Олена, Тимощук Лариса, Войтко Тетяна.

       Разом із основними нагородами грошову винагороду від спонсорів заходу Клесівського Кар’єру Нерудних Копалин «Технобуд», ДП «Клесівське лісове господарство», ВП «Клесівське кар’єроуправління» отримали Гольонко Ангеліна, Онищук Тетяна, Мартинюк Людмила, Шепетко Анна та Шерстюк Вікторія, вокальні колективи «Дивограй»,  «Solideogloria», «Жовті мережки».

         Солодощі учасники дитячої та юнацької категорій отримали від приватних підприємців селища Клесів – Штокал Тетяни Миколаївни, Гега Миколи Петровича, Понедільник Алли Миколаївни, Цимбаліст Тетяни Олексіївни, Сирота Анни Сергіївни та Клесівського СТ на чолі з Попок Ніною  Петрівною.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь