A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

В Пугачі відсвяткували День села

Дата: 04.08.2021 14:25
Кількість переглядів: 755

 

       Весело, колоритно, із запальними співами і танцями відгомоніло 2 серпня свято села Пугач. А розпочалося святкування з розважально-ігрової програми для дітей. Понад годину в парку разом із допитливими дітлахами бігали, стрибали, малювали, відгадували завдання вікторини, озвучували свої побажання для села та роздали дітям невеликі подаруночки працівники Міського будинку культури смт.Клесів. Опісля розпочалася концертна програма. Ведучою заходу стала Наталія Матюк. Після виступу вокалістки Людмили Ревич з вітальним словом до присутніх на святковому дійстві звернувся голова Клесівської селищної ради Віктор Буйний, який побажав здоров’я, добробуту, процвітання і божих благословінь у всіх починаннях. Також селищний голова зауважив, що віднині відновлено добру традицію святкувати храмове свято села Пугач в день вшанування пророка Іллі.

 Від імені виробничого підрозділу «Клесівський кар'єр»  філії  «Центр управління промисловістю» АТ «Українська залізниця» виступила  голова профспілки  підприємства Марина Грицкевич. До слова запросили громадського активіста та ветерана АТО Володимира Гавку. Передусім Володимир Васильович привітав земляків зі святом та висловив подяку всім, хто долучися до створення пам’ятного знаку села Пугач. Далі, під урочисті позивні Віктор Павлович, Володимир Васильович та Марина Андріївна зняли тканину з монументу та відкрили знак села.

Святкові вітання цього вечора пролунали для сім’ї Зосік Єви Никифорівни та Василя Івановича, які цьогоріч святкують смарагдове весілля – 55-річницю подружнього життя. Слова вдячності, побажання міцного здоров’я та довголіття адресували найстаршій жительці села 87-річній Никончук Ганні Марківні. Подарунок отримала Коваль Анастасія Миколаївна, яка народила семеро діток та наймолодший житель села -  Коваль Вдадислав Олександрович.  У номінації «Кращий працівник» відзначили Гавку Володимира Васильовича і Шкіля Василя Костянтиновича, а у номінації  «Приватний підприємець» - Савчука Сергія Федоровича. Також цього дня вітали ювілярку Наталію Георгіївну Долід – чудову жінку, маму, відмінну працівницю в галузі культури. Талановиті майстрині декоративно – ужиткового мистецтва – Шепетко Ольга Павлівна, Волкович Тетяна Василівна та Тимощук Лариса Миколаївна - були відзначені в номінації «Творчий пошук». До слова, вироби народних умільців можна було переглянути на виставці, що розміщувалася неподалік імпровізованої сцени.

     Пісенними подарунками на святі стали українські народні пісні у виконанні вокального тріо «Жовті мережки» клубу с.Клесів, вокального ансамблю «Бурштинове намисто», дитячого дуету «Поліські веселки» клубу с.Рудня-Карпилівська, ансамблю «Дивограй» Будинку культури с.Карпилівка, вокальний ансамбль «Клесівчаночки» клубу с.Клесів.

          По завершенню концертної програми усі бажаючі мали змогу поласувати смачним кулішем, який старанно приготував Анатолій Жилко, а допомагала кашовареві вправна помічниця Олена Руднєва. 

Святкування продовжилося у формі дискотеки, на якій пісні в стилі ретро виконувала Людмила Ревич. Протягом усього дійства атмосфера заходу була сповнена яскравими усмішками та гучними оплесками гостей.  Отож можна сміливо казати, що свято вдалося!

 

Більше фото можна переглянути в Фотогалереї.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь