A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Про початок громадського обговорення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань

Дата: 04.08.2021 09:49
Кількість переглядів: 410

Рішенням сесії Клесівської селищної ради від 28.01.2021 року №197 «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад» було надано згоду на організацію співробітництва територіальних громад Клесівської селищної ради та Сарненської міської ради у сфері архітектури та містобудування у формі делегування одному із суб’єктів співробітництва іншим суб’єктом співробітництва виконання одного чи кількох завдань з передачею йому відповідних ресурсів відповідно до вимог Закону України «Про співробітництво територіальних громад».

Проєкт договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань було розроблено відповідно до вимог чинного законодавства України.

Згідно з статтею 8 Закону України «Про співробітництво територіальних громад» передбачено обов’язковий порядок громадського обговорення підготовленого проєкту договору про співробітництво, за результатами якого, зазначений проєкт буде винесено для схвалення на розгляд ради.

Враховуючи вищевикладене, повідомляємо, що громадське обговорення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань проводиться у формі письмових зауважень, коментарів та пропозицій.

Строк для надсилання письмових зауважень, коментарів та пропозицій – 15 календарних днів з дати публікації цього повідомлення.

Письмові зауваження, коментарі та пропозиції надсилаються на поштову адресу Клесівської селищної ради чи електронну адресу.

Адреса для листування: вул. Свободи, 10, смт. Клесів, Сарненський район, Рівненська область, 34550

Електронна пошта:  klesiv_sarny@ukr.net

ДОГОВІР ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД У ФОРМІ ДЕЛЕГУВАННЯ ВИКОНАННЯ ОКРЕМИХ ЗАВДАНЬ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь