A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Оголошення про конкурс на кращі проєкти громадських ініціатив по облаштуванню «Алеї мрій» в селищі Клесів та в селі Карпилівка

Дата: 12.05.2021 10:54
Кількість переглядів: 1352

Оголошення про конкурс на кращі  проєкти громадських ініціатив по облаштуванню «Алеї мрій» в селищі Клесів та в селі Карпилівка. Головний приз переможцю – сертифікат вартістю 3000 гривень.

     З метою створення «візитної картки» Клесівської селищної територіальної громади Сарненського району Рівненської області, яка відображатиме історію, символіку селища та виявлення в умовах конкурсної змагальності кращих архітектурно-художніх ідей на кращі проєкти громадських ініціатив по облаштуванню «Алеї мрій» в  селищі Клесів (сквер Кузнецова) та в селі Карпилівка (біля кафе-бар «Вечір»)

Детальніше:

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення відкритого конкурсу на кращі проєкти громадських ініціатив по облаштуванню «Алеї мрій» в  селищі Клесів (сквер Кузнецова) та в селі Карпилівка (біля кафе-бар «Вечір)

І. Загальні положення

Положення про проведення відкритого конкурсу на кращі проєкти громадських ініціатив по облаштуванню «Алеї мрій» в  селищі Клесів (сквер Кузнецова) та в селі Карпилівка (біля кафе-бар «Вечір), далі – Положення визначає порядок, строки та умови проведення  конкурсу, вимоги до його учасників, конкурсних робіт.

 

ІІ. Мета конкурсу

Метою конкурсу є залучення громадськості, дітей та молоді Клесівської  селищної територіальної громади до розробки кращого архітектурно-художнього рішення на кращі проєкти громадських ініціатив по облаштуванню «Алеї мрій» в  селищі Клесів (сквер Кузнецова) та в селі Карпилівка (біля кафе-бар «Вечір).

ІІІ. Основні критерії оцінки

Критерії оцінки ескізів проекту:

- оригінальність;

- ідея;

- унікальність виконання проєкту на професійному та архітектурно–художньому рівні;

-відповідність проєкту дизайнерським, техніко-економічним, експлуатаційним показникам.

 

ІV. Умови проведення Конкурсу

4.1. Організацію та проведення конкурсу здійснює конкурсна комісія по визначенню переможця (ів) відкритого конкурсу на кращі проєкти громадських ініціатив по облаштуванню «Алеї мрій» в  селищі Клесів (сквер Кузнецова) та в селі Карпилівка (біля кафе-бар «Вечір), (далі –конкурсна комісія).

4.2. У конкурсі можуть приймати участь як фізичні особи так і юридичні особи, авторські колективи, громадські об’єднання, а також діти та молодь Клесівської селищної ради.

4.3. Участь у конкурсі є безкоштовною.

4.4. Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну пропозицію, яка включає:

- малюнок загального виду по облаштуванню «Алеї мрій»;

- перспективу і фотомонтаж з розміщенням «Алеї мрій» на фоні ландшафтного оточення (не обов’язково);

- пояснювальну записку у двох примірниках з викладом загальної концепції проекту в обсязі не більш двох сторінок надрукованих шрифтом 14 через 2 інтервали;

- інформаційний лист, що має довідку про учасника (ів) конкурсу: прізвище ім’я по батькові, рік народження, поштова адреса, номер контактного телефону, кошторис витрат для реалізації проєкту.

4.5. Кожен учасник конкурсу може подати необмежену кількість ескізних проєктів громадських ініціатив по облаштуванню «Алеї мрій» в  селищі Клесів (сквер Кузнецова) та в селі Карпилівка (біля кафе-бар «Вечір).

4.6. Конкурсні пропозиції подаються у закритому конверті у Клесівську селищну раду за адресою: смт.Клесів, вул.Свободи, 10, 34550, у відділ економіки, інвестицій, інфраструктури, житлово-комунального підприємства, комунальної власності, містобудування та архітектури з позначкою на «Конкурс, на кращі проєкти громадських ініціатив по облаштуванню «Алеї мрій» в  селищі Клесів (сквер Кузнецова) та в селі Карпилівка (біля кафе-бар «Вечір» до 11.06.2021 включно.

 

V. Порядок проведення конкурсу

5.1. Конкурсна комісія здійснює свою роботу у формі засідань. Засідання конкурсної комісії є правомочним, якщо на ньому присутня не менше половини від її складу.

5.2. Рішення конкурсної комісії приймається більшістю від присутніх членів шляхом відкритого голосування. У разі рівного розподілу голосів, головуючий має право вирішального голосу.

5.3. Впродовж 5 робочих днів з дня закінчення строку на прийняття конкурсних пропозицій, конкурсна комісія забезпечує проведення засідання комісії, на якій відкриваються всі надані конкурсні пропозиції з метою їх вивчення та прийняття остаточного рішення щодо визначення переможця (ів) ескізних проєктів громадських ініціатив по облаштуванню «Алеї мрій» в  селищі Клесів (сквер Кузнецова) та в селі Карпилівка (біля кафе-бар «Вечір).

5.4. Рішення конкурсної комісії оформляється протоколом, який підписується головою та усіма членами комісії.

5.5. Переможець (ці) конкурсу отримає (ють) грамоту за підписом Клесівського селищного голови та сертифікат вартістю 3000 тисячі гривень.

5.6. Загальний розмір сертифіката становить 3000 тисячі гривень.

5.7. Розмір сертифіката в розрізі кожного знаку визначає конкурсна комісія.

5.8. Оголошення підсумків конкурсу та визначення переможця (ів) здійснюється в день розгляду конкурсних пропозицій.

5.9. Ескізи переможця (ів) та всі права на їх використання переходять у власність територіальної громади селища, в особі Клесівської селищної ради.

Фото без опису

                                                                              

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь