A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Результати півфінальних матчів Клесівського “Граніта” у чемпіонаті із футзалу "Лицарі футбольного м’яча - жінкам"

Дата: 05.03.2021 11:53
Кількість переглядів: 880

Нагадаємо, що Сарненська районна федерація футболу в спорткомплексі "Арена-Сарни" проводить XVIII зимовий чемпіонат Сарненського району з футзалу "Лицарі футбольного м’яча - жінкам", приуроченого міжнародному жіночому дню 8-го Березня. Клесівську територіальну громаду представляли "Граніт" (Клесів) та "Полісся" (Карпилівка). За результатами зональних (відбірних) матчів у стадію півфіналів пройшов лише "Граніт" (Клесів).

Жеребкування звело команду із Клесова з двома суперника із Сарн, а саме Олімп та вже знайомими по матчах на зональній(відбірковій) стадії - Фаворит. І якщо на попередній стадії клесівчани впевнено виграли відбір, поступившись 1-ю сходинкою групи тому таки Фавориту лише за додатковими показниками(забиті/пропущені), при цьому набравши однакову кількість залікових балів(а саме по 10), то на стадії півфіналу команду наче підмінили. Розгромна поразка, хоч і від в цілому сильного але не нездоланого, Олімпа 9-1, яка вирішила долю участі на турнірі. Адже за регламентом у фінальну стадію виходить лише переможець групи. Отже залишались лише теоретичні, примарні шанси на вихід з групи. Лише чудо могло врятувати клесівчан, та його не сталось у матчі Фаворита та Олімпа перемогу здобули останні із рахунком 2-1, тим самим впевнено вигравши групу “2”. Матч між Гранітом та Фаворитом вже не вирішував в турнірній складовій нічого, залишалась лиш спортивна, де перемогу здобула команда із Сарн із рахунком 3-1.

 Так завершились виступи другої команди із Клесівської територіальної громади на цьому турнірі, фінал якого відбудеться 7 березня.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь