A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Результати зональних матчів команд із Клесівської ТГ у чемпіонаті із футзалу "Лицарі футбольного м’яча - жінкам"

Дата: 03.03.2021 14:30
Кількість переглядів: 815

 

Сарненська районна федерація футболу в спорткомплексі "Арена-Сарни" проводить XVIII зимовий чемпіонат Сарненського району з футзалу "Лицарі футбольного м’яча - жінкам", приуроченого міжнародному жіночому дню 8-го Березня.

Бажання прийняти участь у турнірі виявили 26 команд із Сарненського району (враховувати новітні межі укрупненого району). В зв’язку з великою кількістю учасників, зональні(відбіркові) матчі стартували ще в кінці січня. Клесівську територіальну громаду представляли "Граніт" (Клесів) та "Полісся" (Карпилівка).

За іронією долі жеребкування звело в одну групу два колективи із Клесівської громади та до того ж, зіграти у першому своєму матчі на турнірі між собою. Перемогу здобула команда із Клесова із рахунком 3-0. Окрім “Полісся” Карпилівка та “Граніт” Клесів у групі “3” грали команди: "Фаворит" Сарни; "Полісся" Рокитнівська ТГ; "Темп" Корост.

Результати команди “Граніт” Клесів: Полісся (К) – Граніт(К) 0:3; Граніт(К) – Темп(К) 2:0; Фаворит(С) – Граніт(К) 0:0; Полісся (Рок.ТГ) – Граніт(К) 0:3.

Результати команди “Полісся” Карпилівка: Полісся (К) – Граніт(К) 0:3; Фаворит(С) - Полісся (К) 6:0; Полісся (Рок.ТГ) - Полісся (К) 5:1; Полісся (К) – Темп(К) 1:3.

В підсумковому результаті:

“Граніт” Клесів зайняв 2-ге місце у групі, набравши 10 очок, як і переможець групи “Фаворит” Сарни, поступившись останнім лише за додатковими показниками, а саме забиті/пропущенні голи: 8-0 у команди із Клесова та 14-3 у команди із Сарн;

“Полісся” Карпилівка зайняла 5-те місце у групі, набравши 0 очок, із різницею забиті/пропущенні голи 2-17.

Таким чином, відповідно до регламенту турніру у наступний (півфінальний) раунд проходять перші дві команди у групі, а це “Фаворит” Сарни та “Граніт” Клесів, а “Полісся” Карпилівка вибуває із розіграшу.

Анонс: Найближчим часом вийде огляд матчів “Граніт” Клесів у наступному(півфінальному) раунді розіграшу чемпіонату із футзалу "Лицарі футбольного м’яча - жінкам".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь