A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Оголошення для малих та середніх підприємств

Дата: 01.03.2021 10:00
Кількість переглядів: 704

Оголошення для малих та середніх підприємств

          З 19 лютого 2021 року стартував прийом заявок  на участь у 4-й хвилі програми Акселерації проекту GCIP Ukraine, яка передбачає конкурс інноваційних екологічно дружніх стартап-проектів.

         Конкурс проводиться у рамках Проекту UNIDO/GEF «Глобальна інноваційна програма чистих технологій для МСП в Україні», а його фіналісти мають можливість отримати до 50,0 тис. дол. для розвитку стартап-проекту, навчання в Бізнес академії, менторинг від провідних міжнародних та національних експертів, підтримку у пошуку партнерів та фінансових ресурсів для реалізації ідеї.

         До участі у конкурсі стартап-проектів запрошуються малі та середні підприємства, термін реєстрації який не більше 3-х років, організації, творчі колективи, наукові товариства та спілки, фізичні особи-винахідники.

        Подані стартап-проекти мають бути спрямованими на запровадження «чистих» технологій (будь яких процесів, продуктів або послуг, які знижують негативний вплив на навколишнє середовище за рахунок  значного підвищення енергоефективності виробництва, сталого використання ресурсів (поводження з відходами включно) або заходів щодо захисту навколишнього середовища та мати результатом скорочення викидів парникових газів та інших забруднюючих речовин в навколишнє середовище.

         Інноваційна розробка може представляти собою продукт, технологію, методичний підхід, програмне забезпечення, дизайн проект. Стартап-проекти не мають бути проектами  з реконструкції або реструктуризації існуючих підприємств.

        Потенційні півфіналісти мають бути готові пройти 3 модулі навчання Бізнес Академії GCIP Ukraine, працювати над реалізацією проекту та презентувати проект потенційним інвесторам та партнерам.

         Для участі у конкурсі до 19 березня 2021 року (включно) необхідно заповнити анкету на сайті проекту  у розділі «Аплікаційна анкета» за посиланням: https://gcipukraine.com/akseleraciya/forma-zayavki/

         Детальна інформація знаходиться  на сайті проекту у розділі «Акселерація» за посиланням: https://gcipukraine.com/.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь