A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

На Рівненщині відбувся фінал «Олімпійського лелеченяти»-2020 року

Дата: 18.11.2020 08:48
Кількість переглядів: 427

Прекрасною традицією, започаткованою Національним олімпійським комітетом України ще у 2010 році, стало проведення Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Олімпійське лелеченя». Звичайно 2020 рік не став виключенням, лише вимоги сьогодення внесли корективи у формат його проведення - юні спортсмени закладів освіти змагались онлайн.

Команди, відповідно до надісланих їм умов, знімали відео презентацію, провели спортивну естафету, вирішували інтелектуальні завдання на спортивну тематику. Всі матеріали потрібно було надіслати на електронну пошту організаторів - відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області та комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.  Зустрілись в онлайн батлах, щоб поборотися за кубок переможця на обласному етапі, а саме: НВК «Колегіум» м. Рівне, м. Володимирець школа-колегіум, м. Вараш ліцей №3, ЗОШ №2 смт. Томашгород, м. Рівне  ЗОШ №16, с. Клесів ЗОШ І-ІІ ст.. Серед команд були як досвідчені «старожили» змагань - багаторазові переможці обласного та учасники всеукраїнського фінального етапу, так і дебютанти, що жодним чином не позначилось на рівні їх підготовки та жаги до перемоги.

За підсумками змагань перше місце виборола команда «Екстрім»  НВК «Колегіум» м. Рівне, друге місце команда «Чемпіони» (Володимирецький районний колегіум),  третє місце спортивного п’єдесталу у загальному заліку змагань посіла команда «Адреналін» Вараського ліцею №3.

 Від Клесівської селищної ради в обласному заході приймала участь команда  юних спортсменів Клесівської ЗОШ І-ІІ ст.. Команда клесівчан по підсумках посіла п‘яте загальне місце, а серед етапних змагань  стали третіми у «Презентації команди».

Всі переможці та призери отримають дипломи, медалі, кубки, спортивний інвентар та літературу на олімпійську тематику і навіть ті команди, яким не вдалося здобути призове місце будуть відзначені олімпійськими сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь