A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання постійної комісії Клесівської селищної ради з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності, промисловості, підприємництва, зв’язку та сфери послуг переноситься...

Дата: 02.02.2018 16:22
Кількість переглядів: 895

В Клесівській селищній раді не відбулося заплановане на 1 лютого засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності, промисловості, підприємництва, зв’язку та сфери послуг (далі - комісія) через  низьку явку депутатів, яких з 5 з’явились лише 2 – Р.І Черота та В.І Гаврилюк. Засідання, під час якого планували обговорити питання стосовно функціонування КП «Клесівводоканал», переноситься, про що буде повідомлено додатково.

Зважаючи на вище зазначені обставини, у селищній раді відбулося обговорення у форматі круглого столу за участю Клесівського селищного голови – В.Ф Гриника, депутатів ради – Р.І Чероти та В.І Гаврилюка, начальника КП «Клесівводоканал» - В.Р Германа, начальника відділу економіки, інвестицій, інфраструктури, житлово-комунального господарства, комунальної власності, містобудування та архітектури – Л.В Павлюка та головних спеціалістів ради А.О Ведрова та С.С Кравчука. Говорили про налагодження сталої роботи КП «Клесівводоканал», яке є єдиним підприємством, що забезпечує селище комунальними послугами і альтернативи на даний час йому немає.

Фото без описуФото з архіву


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь