A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Дорогі діти! Шановні батьки!

Дата: 29.05.2020 15:25
Кількість переглядів: 515

 

 Щороку в перший день літа ми відзначаємо свято юних громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч із дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

 Щиро вітаємо вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.

Дитинство – це найпрекрасніша пора в житті людини. Проте доля не всіх дітей обдарувала радістю батьківства. Тому про дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування, які щодня обділені в радості спілкування з рідними батьками, держава подбала, створивши їм максимально наближенні умови до родинних у прийомних сім’ях та сім’ях опікунів, піклувальників. Отже, в День захисту дітей, мої слова щирої подяки линуть до прийомних батьків та батьків-вихователів, які закладають в юні душі та серця високі моральні та духовні цінності.

Також хочеться привітати тих дітей, які повернулися із закладів інституційного догляду та виховання і побажати, щоб ваше дитинство було захищеним, щоб в ваших сім’ях ви відчували любов і ласку, а також підтримку  інших людей.

Любі діти! Ви – майбутнє Української Держави, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Тож від усього серця бажаю вам міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях. І закликаю усіх дорослих сьогодні і кожного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серденько.

З повагою,

Василь Гриник

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь