A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

28-річниця Незалежності

Дата: 30.08.2019 16:55
Кількість переглядів: 433

   

   23 і 24 серпня  поряд стоять два величних свята  - День Державного Прапора і День незалежності України.  На теренах всієї держави  відзначали 28 річницю воскреслої, вільної, соборної, нової України, над якою майорить синьо-жовтий стяг.

 На території Клесівської селищної ради було організовано святкові заходи на дозвілевих об'єктах населених пунктів громади.

   В селищі Клесів святкування розпочались 23 серпня о 10:00 з урочистої церемонії підняття Державного Прапора України. Вже згодом святкування продовжилось в парковій зоні с. Пугач. За ініціативи виробничого підрозділу «Клесівський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» акціонернеого товариства «Українська залізниця». Працівники культури підготували святкові заходи:  тематичний квест «Наша безпека – наше життя», конкурсна програма  «Нумо, хлопці! Нумо, дівчата!», спортивні змагання з волейболу, шашковий турнір, виступи колективів аматорського мистецтва.

    Для дітей 10-14 років відбулися турніри з міні-футболу «Найкраща спортивна вулиця» в смт. Клесів, с.Карпилівка, с.Карасин.

    23.08 в парковій зоні смт Клесів та біля Будинку культури в с.Карпилівка у вечірній час поціновувачі сучасного кіно мали змогу переглянути фільм фентезі просто неба.

   28 річницю незалежності України в селищі Клесів розпочали святкувати з патріотичного велопробігу , в  якому взяли участь близько 100 учасників. Останнім пунктом маршруту стало братське кладовище, на якому встановлено знак загиблим воїнам АТО Я.Куришко та С.Баранова.

   Святкування продовжилось в парковій зоні Клесова розважально-пізнавальним квестом для дітей «Знай своє». Такі ж святкові дитячі програми були організовані в усіх закладах культури Клесівської селищної ради.

  Вже о 19:00 в парковій зоні смт Клесів розпочались урочистості з нагоди 28 річниці  Дня Незалежності України. Грамотами та подарунками було нагороджено працівників від трудових колективів та організацій Клесівської селищної ради за розпорядженням голови Клесівської селищної ради №280 від 16.08.2019; відзнакою Президента України «За участь  в антитерористичній операції» було нагороджено 16 воїнів АТО, та з нагоди 30-річчя з Дня виведення військ з Афганістану медаллю «За Честь, Мужність, Пам'ять 1979-1989» нагороджено  воїнів-інтернаціоналістів Клесівської ОТГ.

  Святковий  вечір закінчився   концертом  за участі колективів аматорського мистецтва Клесівської ОТГ.
                                                                               

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь