A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

П’ята річниця трагічної загибелі нашого односельця та вірного сина України Ярослава Куришка

Дата: 07.08.2019 16:32
Кількість переглядів: 427

8 серпня минає ось уже п’ята річниця трагічної загибелі нашого односельця та вірного сина України Ярослава Куришка. В пам'ять про цю  трагічну дату на території нашого села було проведено ряд заходів.

У Свято - Василівському храмі було  відслужено молебень за загиблим захисником України. В той же час діти села разом із завідувачкою сільського клубу, провели велопробіг селом Карасин. Спочатку діти проїхали до меморіальної дошки  загиблому герою, яка знаходиться біля школи ,  поклали квіти Ярославу,  розповіли біографію, доповнюючи одне одного, адже її малеча знає добре. Потім маршрут   проліг по вулиці, яку назвали в честь загиблого захисника. Зустріли однокласника Ярослава -  Михайла Тишковця . Хлопець розповів, про шкільні та юнацькі роки дружби з Ярославом.

    Далі діти відвідали могилу загиблого та  поклали квіти.

О 13 годині вшанувати світлу пам'ять героя приїхали : голова Клесівської ради, учасник АТО Василь Федорович Гриник, учасники АТО із Клесова, військовий обліковець  Кухаревич Валентина Іванівна  депутат Клесівської селищної ради Покита Василь Васильович.

Гості зустрілися із батьками загиблого, пройшли та поклали квіти біля Меморіальної дошки Ярославу Куришка, та  на могилу героя.

На сільському стадіоні Світлана Яковець , ще раз коротенько нагадала про життя та подвиг Ярослава, зі словами подяки виступили  Василь Гриник,  Володимир Гавка  та вшанували  пам'ять Ярослава хвилиною мовчання.

 О 14 годині розпочався  п’ятий турнір  з міні-футболу пам’яті Ярослава Куришка  на який прибули команди їз сіл Глушиця, Карпилівка та Карасин. Перше місце в турнірі виборола команда «Атлетіко І» села Глушиця.  

 

Дякуємо всім гостям, футбольним командам, жителям села Карасин  за участь у заходах проведених до п’ятої річниці пам’яті Ярослава Куришка.

 

Завідувачка клубом с. Карасин

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь