A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У клубі с.Клесів провели святковий концерт до Дня матері

Дата: 15.05.2019 14:33
Кількість переглядів: 589

 

12 травня – ми віншуємо наймилішу людину з прекрасним і гордим імям  - Мати. З цього приводу в клубі с.Клесів відбувся святковий концерт «Матуся – ангел наш земний».

Щирі слова вітання, вдячності та найкращі побажання  пролунали  на адресу присутніх  у залі  матерів  від селищного голови Василя Гриника .

Вітали гостей свята вокальне тріо «Жовті мережки»,  жіночий вокальний ансамбль «Бурштинове намисто». Особливо цікавими та приємними стали дитячі виступи:  «Крутих україночок» та «Дивограю», а танець «Мамина хустка» отримав лише позитивні відгуки.

 Своїми чудовими виступами, майстерністю й емоційністю виконання, артистам вдалося зачарувати усіх глядачів, які затамувавши подих насолоджувалися чудовими художніми номерами, щедро нагороджуючи кожного з виконавців оплесками. Особливо звеселила глядачів українська   гумореска «Два куми» у виконанні Наталії Матюк і Валентини Карплюк.

Привітали з  80- річним ювілеєм присутню на святі жительку села Пугач Коваль Віру Власівну. Селищний голова побажав  ювілярці  довголіття до століття, родинного тепла, міцного здоров‘я й добробуту, вручив подарунок і квіти. Для ювілярки прозвучала улюблена пісня «Многая літа».

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою, адже присвячувалась  найріднішій людині на землі – матусі, яка зігріває душі, благословляє світ на добро, осяює  ніжністю і теплотою.

Присутні   милувались виставкою робіт  Шепетко Ольги Павлівни. Роботи, представлені  на виставці, вирізняються різноманітністю і багатством тем, оригінальністю рішень, безпосередністю і щирістю виконання.

Протягом усього заходу святкову атмосферу у залі підтримували щирими вітаннями та побажаннями  ведучі Поліна Шмотєва і Валентина Карплюк.

 

 

                                                            Валентина Карплюк

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь