A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Клесівській громаді відзначили переможниць фестивалю-конкурсу «Жінка – берегиня роду»

Дата: 13.05.2019 21:13
Кількість переглядів: 1498

Фото без опису Фото без опису

 

        Щороку, другої неділі травня, українці відзначають День матері. Аби привітати зі святом своїх мам, бабусь та дружин зібралися й жителі Клесівської громади на фестивалі-конкурсі «Жінка – берегиня роду». А відбувався захід 11 травня 2019 року в стінах міського Будинку культури селища Клесів. Головна подія фестивалю – вручення нагород переможцям конкурсу, яких  було визначено напередодні свята за результатами відкритого голосування членів організаційного комітету відповідно до Положення про конкурс. Нагородження проводилося у  17 номінаціях: «Жінка-лідер року», «Керівник року», «Підприємець року», «Медик року»,  «Освітянин року: середня освіта», «Освітянин року: дошкільна освіта», «Митець року», «Творчий пошук», «Спортсмен року», «Відданість громаді», «Юний талант року», «Наставник року», «Комунальник року», «Родина року», «Берегиня роду», «Гуманітарний проект року», «Сучасна жінка». Кандидатури на участь в конкурсі висувалися керівниками трудових колективів, установ, організацій, громадських організацій, об’єднаннями громадян та іншими категоріями населення. Обрати кращих з кращих було нелегко, адже кожна жінка у кожній з номінацій вирізнялася своїми особистими якостями: активністю й енергійністю у своїй діяльності, певними успіхами у своїй справі, внеском у розвиток громади. Кожна по-своєму вирізняється своєю красою, мудрістю, талановитістю та креативністю. А головне усі вони – берегині роду: лагідні матусі, турботливі бабусі, чудові дружини, доньки й сестри.

Більше про переможниць конкурсу можна дізнатися, перейшовши за посиланням.

Щирі слова вітання, вдячності та найкращі побажання лунали на адресу присутніх  у залі жінок, зокрема від селищного голови Василя Гриника та депутатів селищної ради Юрія Ворона й Сергія Шерстюка, які й проводили нагородження. Також, цієї святкової днини, найщиріші слова і талановиті художні номери дарували для мами-неньки: Народний аматорський хор, вокаліст Клесівського МБК Сергій Міщук та учасники гуртка «Театральне віконце»; вокальне тріо клубу с.Клесів «Жовті мережки», жіночий вокальний ансамбль «Бурштинове намисто» та вокалісти Людмила Ревич і Олександр Таргонський; солісти Будинку культури с. Карпилівка Людмила Мартинюк і Леонід Мартинюк; вихованці та викладачі Клесівської дитячої музичної школи, учні Клесівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Під час проведення урочистого заходу у холі закладу культури працювала  виставка-продаж виробів декоративно-прикладного мистецтва,які  виготовлялися учасниками майстер-класів «Подарунок мамі»,  організованих в закладах освіти і культури з 22 квітня по 7 травня 2019 року. На виставці було представлено вироби з бісеру та ниток, в’язана та  вишита продукція, а також малюнки, вироби із тіста і багато іншого. Зібрані кошти в сумі 4000 гривень будуть передані  родинам, діти  в яких потребують коштів на лікування.

           Зважаючи на заповнений усмішками та материнськими сльозами радості зал, можна впевнено казати, що свято вдалося. Звичайно ж, один день у році – це зовсім мало, аби висловити усю любов та ніжність до найріднішої на світі людини. Справжня українська жінка - берегиня заслуговує на любов та повагу щодня! 

 

Більше фото в альбомі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь