A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Клесівської селищної ради

Дата: 28.03.2019 14:13
Кількість переглядів: 750

Фото без опису

27 березня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Клесівської селищної ради.

Першим у порядку денному заслухали звіт начальника фінансового відділу селищної ради Катерини Бондар про хід   виконання  Плану  (Програми)   соціально - економічного розвитку  Клесівської селищної ради  Сарненського району   Рівненської  області  на 2017-2019 роки в  2018 році. 

Про умови проживання та  виховання   дітей -  сиріт та  дітей,  позбавлених батьківського піклування, в сім’ях опікунів та піклувальників, а також про   стан  проживання  та  виховання  дітей   в  сім’ях,  що  опинились в  складних  життєвих  обставинах доповідала спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Катерина Сергійчук. Заслухано  було й запрошених на виконком сімей та прийнято рішення про залишення цих сімей на обліку для здійснення подальшого постійного контролю за умовами проживання дітей в зазначених родинах.                       

Дочірньому підприємству «Клесівсервіс» було надано дозвіл на зрізання аварійних та сухостійних дерев на території населених пунктів Клесівської ОТГ. Перелік дерев, що підлягатимуть видаленню, буде оприлюднено після отримання відповідного листа від Державної екологічної інспекції в Рівненській області.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. За матеріальною допомогою на лікування та поховання рідних звернулося 13 громадян. Загалом було виділено коштів в сумі 31000 грн.

Також на виконавчому комітеті були розглянуті питання: про проведення   місячника  по благоустрою населених пунктів  селищної  ради, про зміну та присвоєння адресних номерів, план роботи виконкому  на квітень 2019 року та ін.

 

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь