A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбулася публічна консультація з мешканцями багатоквартирних будинків Клесівської ОТГ щодо перспектив подальшого їх утримання

Дата: 27.03.2019 16:46
Кількість переглядів: 553

 

26 березня 2019 року в міському Будинку культури смт.Клесів відбулася публічна консультація з мешканцями багатоквартирних будинків щодо перспектив утримання цих будинків та їх територій.

Відповідно до законодавства власники квартир мають визначитися з моделлю управління будинком -  створити ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків) або обрати управителя. Основне питання, яке цікавило співвласників: яким чином поліпшити умови проживання та як в подальшому,  за розумну ціну,  отримувати якісні послуги по утриманню свого будинку.  

Консультантами виступили Гліб Олійник – правознавець, експерт з питань власност та питань ЖКГ, магістр публічного управління та адміністрування, Ірина Стасюк – представник ГО «Центр UA» у Рівненській області. До обговорення долучилися Василь Гриник –  селищний голова та Леонід Павлюк  – начальник відділу економіки, інвестицій, інфраструктури, житлово-комунального господарства, комунальної власності, містобудування та архітектури Клесівської селищної ради. Мова йшла про форму управління, як об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, про ряд переваг об’єднання та про програми підтримки, які отримують на сьогоднішній день об’єднання співвласників після створення ОСББ.

Тому закликаємо мешканців багатоквартирних будинків бути сумлінними господарями в своїх будинках та розпочати процедуру створення ОСББ як самої ефективної форми управління будинками. 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь