A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбувся шостий Відкритий дитячий турнір зі спортивної жіночої боротьби

Дата: 28.02.2019 14:57
Кількість переглядів: 499

Фото без опису 

21-23 лютого в смт.Клесів відбувся шостий Відкритий дитячий турнір зі спортивної жіночої боротьби. На змагання прибуло 118 спортсменок з Львівської, Житомирської, Волинської, Закарпатської, Тернопільської та Рівненської областей України, а також учасники з Польщі (Луков, Хелм, Вежбіце) та Білорусі(Мінськ,Пінськ, Брест).

Розпочався турнір з урочистого відкриття у міському Будинку культури. З вітальним словом та найкращими побажаннями до учасниць змагань звернулися Клесівський селищний голова Василь Гриник, керівник ГО «Спортивний клуб «Фаворит» Сергій Скумін, заслужені тренери України Іван Палій та Андрій Пістун.

З музичними  вітаннями виступили вихованці Клесівської дитячої музичної школи, а учасники гуртка «Театральний вулик» і дитячий колектив «Бурштиновий дивограй» представили свої хореографічні композиції.

А вже за підсумками трьохденних змагань юним спортсменкам було вручено  виборені неабиякою силою духу та жагою до перемоги нагороди: грамоти, медалі та цінні подарунки.

Хороші результати показали, зайнявши призові місця вихованці ГО «Спортивний клуб «Фаворит» та КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа»:  Соломія Мацелик (Імісце), Людмила Солоха (І місце), Ірина Дубовець (ІІ місце), Інна Бугай(ІІ місце), Анна Яцкевич (ІІ місце), Анастасія Кухаревич (ІІІ місце). Ірина Дубовець отримала також грамоту в номінації "За волю до перемоги".  

  Генеральним спонсором нинішніх змагань став Клесівський кар’єр нерудних копалин «Технобуд» в особі генерального директора Скрипника Олександра Жоржовича та виконавчого  директора Ковальчука Олександра Володимировича. Також дякуємо за допомогу спортивній школі приватному підприємцю Штокал Володимиру Андрійовичу; приватному  підприємцю Пехотіну Андрію Васильовичу,  директору Томашгородського кар’єроуправління  Лап’юку Олегу Олександровичу,  організаторам нинішнього турніру та всім небайдужим до розвитку спортивного руху в  Клесівській  громаді.

Ольга Мартинюк

Більше фото в Альбомі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь