A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Оголошується проведення конкурсу на заміщення вакантної посади головного лікаря

Дата: 18.07.2018 17:47
Кількість переглядів: 736

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Оголошується проведення конкурсу на заміщення вакантної посади  головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області.

Правові підстави проведення конкурсу: конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1094 (далі - Порядок), п.2 рішення селищної ради від 26.06.2018 № 1470 «Про проведення конкурсу на заняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області», на виконання п.1 рішення сесії Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області від 26.06.2018 № 1470 «Про проведення конкурсу на заняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області».

Назва підприємства: комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області (скорочена назва КНП «ЦПМСД»).

Юридичне та фактичне місцезнаходження: 34550, Рівненська область, Сарненський район, смт Клесів, вулиця Демократична, будинок, 26.

Основні напрямки діяльності підприємства: надання первинної та інших видів медичної допомоги та здійснення управління медичним обслуговуванням населення, а також вжиття заходів з профілактики захворювань населення та підтримки громадського здоров’я. 

Статут комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області затверджено рішенням селищної ради від 30 березня 2018 року № 1314.

(ознайомитися із Статутом можна за посиланням:

https://rada.info/upload/users_files/40132726/16be3d1286c7f3980cf68f6dbc6b89d9.docx)

Структура підприємства:

Адміністративно-управлінський відділ.

Допоміжні підрозділи, у тому числі господарчі. 

Лікувально-профілактичні підрозділи.

Інформація по кількості штатів

Кількість штатних посад

1

Керівництво центру та лікарі

12,50

2

Середній медперсонал

22,50

3

Спеціалісти

6,50

4

Молодший медперсонал

7,50

5

Інші

18,75

 

Загальна чисельність всього:

67,75

Документи для участі у конкурсі приймаються з 20 липня 2018 року по 20 серпня 2018 року включно за адресою: 34550, Рівненська область, Сарненський район, смт Клесів, вулиця Свободи,10.

Телефон та адреса електронної пошти для довідок: (03655) 50705, 0509781980, klesiv_sarny@ukr.net

Для участі у конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк  документи :

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

            Додатки до Порядку проведення конкурсу на заняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області можна скачати за посиланням:

https://rada.info/upload/users_files/40132726/f319e4ff1d43bbc86612463b095f87d1.doc

Вимоги до претендентів:

повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки «Медицина»/післядипломна спеціалізація за фахом «Організація і управління охороною здоров'я». Вища кваліфікаційна категорія за лікарською спеціальністю/за фахом «Організація управління охороною здоров'я». Стаж роботи за лікарською спеціальністю - не менше 5 років, та за фахом «Організація і управління охороною здоров'я» - не менше 3 років.

Умови оплати праці керівника закладу:

За виконання обов’язків Керівнику нараховується заробітна плата в межах фонду оплати праці виходячи з установлених:

посадового окладу, визначеного за відповідним тарифним розрядом Єдиної тарифної сітки;

підвищень посадового окладу (за наявність кваліфікаційної категорії, за роботу у шкідливих та важких умовах);

надбавок (за вислугу років, високі досягнення у праці, почесне звання тощо);

доплат (за науковий ступінь тощо);

премії, розміри якої залежать від особистого внеску в загальні результати роботи закладу та яка встановлюється відповідно до положення про преміювання за погодженням з Органом управління майном;

матеріальної допомоги, у тому числі на оздоровлення, у сумі не більше ніж один посадовий оклад на рік, крім матеріальної допомоги на поховання.

Преміювання Керівника, встановлення йому надбавок і доплат до посадового окладу, надання матеріальної допомоги здійснюються за рішенням Органу управління майном у разі відсутності заборгованості із заробітної плати працівникам закладу, за спожиті комунальні послуги та з платежів до державного і місцевих бюджетів у межах затвердженого фонду оплати праці.

Дата і місце проведення конкурсу:

Інформацію про дату проведення конкурсу буде оприлюднено на сайті селищної ради та повідомлено претендентів додатково.

Місце проведення конкурсу за адресою: 34550, Рівненська область, Сарненський район, смт Клесів, вулиця Свободи,10, зал засідань Клесівської селищної ради.

Зразок заяви, порядок та решта документів необхідних для участі в конкурсі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь