A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

"Запрошуємо у світ книги": у бібліотеці смт.Клесів відбулися екскурсії для дітей

Дата: 25.05.2018 18:19
Кількість переглядів: 943

 

22 - 24 травня в Клесівській публічній бібліотеці пройшли екскурсії для дітей молодшого шкільного віку під назвою «Запрошуємо у світ книги». Мета екскурсії полягала  у розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надавати перші поради щодо користування бібліотекою у майбутньому, а найголовніше  - викликати бажання стати активними читачами.

Маленькі  читачі, а саме діти 1- 3 класів Клесівської школи – ліцею(вчитель Вавілова Оксана Миколаївна,Никончук Світлана Миколаївна та ін.) вперше завітали в чарівну оселю дитячої книги, яка не залишає жодну дитину байдужою. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод, мандрів. Ведуча Валентина Кухновець зазначила, що книга в житті людини має велике значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації та базових знань.

А якщо діти хочуть дружити з книгою, необхідно обережно ставитися до неї, берегти її, і вона розповість багато цікавого. Діти познайомилися з правилами користування бібліотекою та книгою, жваво  відповідали на запитання вікторини присвяченої книзі під назвою «До знань золотої скарбниці». Крім того Валентина Олексіївна проінформувала, що у бібліотеці є чимало дитячих періодичних видань.Для вчителів теж багато корисної інформації, яка повною мірою висвітлена у таких журналах як: «Розкажіть онуку»,  «Журавлик», «Шкільна бібліотека». Для маленьких артистів діє гурток «Книга і лялька», який пропонує лялькові вистави. Тут по – справжньому можна відпочити після напруженого шкільного дня, отримати задоволення і творчу наснагу. 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь