A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання "круглого столу" в Клесівській селищній раді

Дата: 23.12.2017 10:39
Кількість переглядів: 949

Фото без опису

18 грудня в актовій залі Клесівської селищної ради відбулося засідання "круглого столу" на тему «Підходи до організації фізкультурно-оздоровчої роботи в Клесівській селищній раді».

Розпочали роботу з підсумків участі футбольних команд Клесівської селищної ради в чемпіонаті району по футболу 2017 року. Обговорили перспективи на 2018 рік. Короткий аналіз-звіт по футбольному сезону 2017 інформувала Катерина Сергійчук, спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Клесівської селищної ради: «У Чемпіонаті Сарненського району по футболу 2017 року існує дві ліги: перша та друга. У другій участь приймала футбольна команда «Полісся» с.Карпилівка, у першій -  «Граніт», яка виборола І місце за результатами зіграних матчів. Цього року вперше була створена юніорська команда «Граніт», яка в турнірній таблиці зайняла, шкода, останнє місце… Проблемним питанням є відсутність в селищі належного стадіону, що створює незручності в проведенні як змагань, так і підготовки до них.».

До слова запросили тренера ФК «Граніт» Вадима Маркова, який розповів про те, як пройшов футбольний сезон. У розмові зачепив й фінансову сторону змагань: це і придбання спортивної форми, інвентарю, витрати на виїзні змагання.

 «Футбол можна розвивати лише за рахунок спонсорських коштів, адже це дуже затратний вид спорту. Якщо цей напрямок фінансуватиметься з бюджету селищної ради – загубимо інші види спорту. Тимпаче, що для проведення відповідних занять повинна буди хоча б мінімальна база. У ДЮСШ така база є. А де займатимуться діти футболом?! На мою думку, перш за все, потрібно зробити стадіон, а тоді вже проводити тренування з футболістами». – висловив своє бачення проблеми директор Клесівської дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Кутра.

До обговорення долучились й керівники підприємств – Василь Пехотін та Сергій Никончук. Разом з ними розглядалися варіанти облаштування тимчасового стадіону на території КНКК «Технобуд». Проте, в результаті розмови вирішили, що доречніше буде провести капітальний ремонт стадіону біля центрального парку в смт.Клесів, а для футболістів створити громадську організацію, яка й залучатиме спонсорські кошти для забезпечення належного функціонування футбольних команд громади.

Обговорюючи перспективи розвитку галузі фізичної культури селищної ради учасники «круглого столу» зійшлися на тому, що сприяння розвитку фізичної культури і спорту,пропаганда здорового способу життя, залучення дітей і молоді до занять фізкультурою і спортом є важливим питанням для нашої громади та кожного жителя зокрема. Адже, розвиток  спорту - це здоров’я нації, її майбутнє!

Список присутніх на заході (Завантажити)

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь