A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Клесівській ЗОШ І – ІІ ступенів пройшов тиждень толерантності

Дата: 17.11.2017 12:49
Кількість переглядів: 2326

        Згідно річного плану роботи школи, з метою відзначення Дня толерантності, сприяння інформованості учнів про зміст європейської цінності – толерантності, збільшення кількості людей, які її поділяють, удосконалення рівня розуміння терміну «толерантність» в школі, заохочення дітей до відповідальної громадянської позиції, в Клесівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів було проведено Тиждень толерантності.

        У понеділок 13.11.2017 шкільним бібліотекарем було організовано виставку-діалог «Толерантність - запорука людяності», де учні мали змогу знайти цікаву інформацію стосовно толерантності в періодичних виданнях, буклетах та книгах.

Фото без опису

        З учнями 6-х класів практичний психолог провела анкетування «Чи виявляєш ти толерантність?».  Діагностичне опитування показало, що більшість учнів знайомі з поняттям «толерантності» та рисами толерантної особистості, з повагою ставляться до людей з різними поглядами, віросповіданням, кольором шкіри та соціальним статусом.

       Серед учнів 5-8-х класів був проведений  конкурс малюнків на тему «Щоб світ добрішим став!».  Кращими стали роботи учнів: Власенко Жасмін, Жабчик Софії, Власик Ірини, Головач Ніни.

       У вівторок учні 7 класу були присутні на тренінгу під назвою «Ми різні, але ми разом» з метою розкриття поняття «толерантність», розвитку навичок соціальної поведінки, виховання толерантного ставлення до людей та вміння працювати в групах.

Фото без опису

      У початковій школі пройшла акція «Долонька щастя. Дружнє коло», мета якої розвиток інтересу до творчої діяльності, вчити нести добро іншим через добрі справи. Учні молодших класів мали змогу самостійно виготовити долоньки з кольорового паперу та обмінятися ними з однокласниками.

Фото без опису

        У середу було проведено інтерв'ю щодо обізнаності усіх учасників навчально-виховного процесу стосовно толерантності та інтолерантності. Учні добре володіють поняттями «ввічливість», «толерантність», «милосердя».

           У четвер практичний психолог  провела з учнями 8-А класу заняття з елементами тренінгу «На доброму серці тримається світ». Учні отримали нові знання про риси толерантної особистості, виготовили емблему толерантності, навчились відрізняти толерантність від терпимості.

Фото без опису

        У п'ятницю  учні 5 класу мали змогу відвідати та взяти активну участь у арт-тренінгу «Якого кольору толерантність?». Учні дізнались про поняття «толерантність», розглянули риси толерантної особистості, виготовили  «квітку» толерантності, навчилися знаходити позитивне в різних ситуаціях.

Фото без опису

        Тиждень толерантності пройшов активно, весело,творчо та толерантно!

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь