A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Всеукраїнський день бібліотек у селі Пугач та «Сутінки у бібліотеці» с.Клесів

Дата: 04.10.2017 12:22
Кількість переглядів: 1166

Фото без опису

          Що може зробити активний читач, окрім того, щоб багато читати? Наприклад, взяти участь в яскравому флеш-мобі із книгою в руках, як це й зробили  читачі Пугачської бібліотеки у Всеукраїнський день бібліотек.                               Флешмоб пройшов під назвою «А ми читаємо!», основною ідеєю якого було – продемонструвати жителям села, що любителі української книги не перевелися, а любов до читання - це активна життєва позиція  людини. Це і ще раз підтверджує, що читання займає далеко не останнє місце в житті сучасної людини, адже сьогодні «Читати  - це круто!». Учасники флеш-мобу своїми діями відкрито рекламували бібліотеку, пропагували книгу та заохочували всіх перехожих до читання.

          У Всеукраїнський день бібліотек, 30 вересня, гостинно відкрила двері  своїм користувачам бібліотека с.Пугач. Відвідувачі  мали нагоду  ознайомитися з виставкою: «Подаровані книги», на якій були представлені видання, подаровані бібліотеці на протязі тижня. Завдяки цій акції та небайдужим читачам – Кузнець Ларисі Ігорівній,  Коваль Тетяні  Василівній, Заліва Іванні Андріївній – фонд  бібліотеки поповнився кількома десятками книг, якими відразу ж зацікавились користувачі.

          Для дітей, з нагоди свята, учасники театрального гуртка підготували й показали лялькові вистави «Вогонь – наш друг чи ворог?» та «Зайчикова хатка». Вистави сподобалися юним глядачам, адже лялькові персонажі не тільки розмовляли між собою, а й загадували дітям загадки, відповідали на питання про правила пожежної безпеки.

Фото без опису

Фото без опису

       Фото без опису  

 

         Майстриня  Ольга Шепетко підготувала присутнім майстер-клас з папероплетіння.  Всі свої побажання бібліотеці, а  це -  вдячних користувачів, багато нових книг, учні промовляли, прикріплюючи  щойно виготовлені листочки до дуба.

Фото без опису

Фото без опису

         

         Цікаво пройшла паркова презентація бібліотеки. Бібліотекар дарувала жителям села рекламні буклети, таким чином презентуючи бібліотеку та акцентувала увагу селян до книги та читання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

         Вперше в стінах закладу працівник  бібліотеки с. Клесів організувала  цікавий та пізнавальний захід  «Сутінки у бібліотеці»: замість звичної темряви і тиші у стінах книгозбірні лунали веселий гомін та музика. Щоб добре відпочити, розважитися та поповнити свій багаж знань на літературно-мистецьку акцію завітали юнаки  і дівчата. Час пролетів непомітно, залишивши в душі її учасників лише приємні спогади і відчуття прилучення до прекрасного.

   Сутінки у бібліотеці – це не страшно, а весело і цікаво!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

          Бібліотекар Валентина Георгіївна Карплюк щиро вдячна постійним користувачам за відданість бібліотеці та за те, що відвідали заклад у такий знаменний день. Тут раді зустрічати відвідувачів щодня, адже бібліотека – це місце, де кожен може знайти свою територію мудрості, творчості і дозвілля.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь