A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Майбутнє лісу в твоїх руках

Дата: 28.04.2016 11:47
Кількість переглядів: 914

      На базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради 20 квітня 2016 року відбувся Х обласний збір учнівських лісництв «Майбутнє лісу в твоїх руках». У зборі взяли участь 51 юний лісівник – представники 17 учнівських лісництв. Ініціаторами та організаторами проведення заходу стали комунальний заклад «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації і Рівненське обласне управління лісового і мисливського господарства.

      Традиційно у цьому конкурсі взяли участь члени учнівського лісництва «Сосновий бір» Клесівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів за матеріальної підтримки ДП Клесівський лісгосп на чолі з керівником Михайлом Ониськевичем та голови Клесівської об’єднаної громади Василя Гриника.

      Захід відбувався у два етапи, на яких учні мали можливість презентувати творчі звіти про проведену роботу шкільних лісництв, а також захистити роботу з навчального дослідництва.

      Переможцями обласного збору учнівських лісництв «Майбутнє лісу в твоїх руках» ( ІІ місце) визнано юних лісівників учнівського лісництва «Сосновий бір» Клесівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Члени шкільного лісництва, на чолі з керівником Тетяною Войтко, представили творчі звіти, фоторепортажі про проведену природоохоронну роботу, власноруч виготовлені наочні посібники ( колекції, гербарії, муляжі), вироби з природного матеріалу. На суддів справило враження обсяг виконаної роботи юними лісівниками, яку відмінно презентували Зданевич Ольга та Бондар Олена. На захисті робіт з навчального дослідництва Оленіч Ольга представила роботу на тему «Вирощування сосни звичайної на г?рунтах пошкоджених в результаті видобутку бурштину», яка є дуже актуальною. Захист роботи супроводжувався мультимедійною презентацією та лаконічним і змістовним викладом проведеного дослідження, що й дало змогу посісти ІІ місце у конкурсі-захисті дослідницьких робіт. Переможці були відзначені цінними подарунками від Рівненського обласного управління лісового і мисливського господарства.

      Дякуємо спонсорам та юним лісівникам, які не тільки проводять велику природоохоронну роботу, а ще й гідно представляють нашу громаду на обласному рівні. Подальших успіхів та перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь