A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Клесові відбувся шаховий турнір «Бурштин Полісся-11» - 6 етап Кубка Рівненської області з шахів 2017

Дата: 14.08.2017 10:16
Кількість переглядів: 1038

          12-13 серпня в Будинку культури смт. Клесів відбувся 6 етап Кубка Рівненської області з шахів 2017 року "Бурштин Полісся - XI". У турнірі, що проходив за швейцарською системою в 9 турів, взяли участь 56 учасників з різних районів Рівненської області, а саме  Березнівського, Володимирецького, Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Костопільського, Рівненського, Сарненського районів, міст Рівне, Вараш та Червоноград. Кожному гравцеві відводилось на партію по 25 хвилин, а на хід – 10 секунд. Супротивників визначали методом комп’ютерного відбору.

        Змагання відбулися за підтримки Федерації шахів Рівненської області, Федерації шахів Сарненського району,ШШК "Біла тура",Клесівської селищної ради, а також Наталії Мартинюк та Володимира Штокол, ГО «Полісся»: Васильєву Олександру та Онопрійчук Василеві.

          Переможцем шахового турніру став Матвійчук Олександр (м.Рівне), друге місце посів Кохно Олександр (м.Рівне).  Третю сходинку зайняв гість з Німеччини Кірнос Євгеній. На четвертому місці опинився майстер спорту міжнародного класу - Лабенський Ігор.

          Найкраще з Клесова зіграв Абрамчук Олександр, а серед сарненчан відзначився Параниця Олександр. У рейтинговій таблиці вони займають 17 та 20 місця відповідно.

          Незважаючи на юний вік прийняли участь у шаховому турнірі та показали хороші результати Смикало Северин та клесівчани Заліва Володимир й Ліщук Галина.

           Якщо першого дня панувала радісна й невимушена атмосфера, то наступного в повітрі відчувалось деяке напруження, адже останні тури мали визначити переможця. Та, незважаючи на протистояння між гравцями на шаховому полі, після гри вони залишаються добрими друзями, об’єднані спільним інтересом. На урочистому закритті перших одинадцять учасників нагородили грамотами, а переможець традиційно отримав у подарунок картину з бурштину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь