A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Клесівській ОТГ відбулась серпнева конференція педагогічних працівників до початку 2017- 2018 навчального року

Дата: 07.09.2017 11:00
Кількість переглядів: 1241

Фото без опису         

           Серпнева конференція освітян – це щорічна зустріч педагогів, метою якої є підвести підсумки про пророблену роботу за минулий навчальний і окреслити пріоритетні завдання на наступний період. Цьогоріч вперше було організовано проведення серпневої освітянської конференції в селищній раді, адже з 01 липня 2017 року створено відділ освіти, культури, молоді та спорту Клесівської селищної ради, одним із основних завдань якого є забезпечення належних умов в організації навчально-освітнього процесу, доступності освіти для всіх громадян тощо.

               Для місця проведення заходу була визначена Карпилівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, так як саме за два останні роки це приміщення набуло нового вигляду, завдячуючи небайдужості громади, депутатського корпусу, виконавчого комітету, старости с.Карпилівка, очільника Клесівської селищної ради, які вирішили пріоритетом на дану навчальну установу виділити кошти в межах 4,5 млн.грн.

         У роботі конференції взяли участь педагогічні працівники з усіх загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних  навчальних закладів громади.

         З ознайомчою метою для присутніх кожна з шести загальноосвітніх шкіл підготували виставки декоративно-вжиткового мистецтва: Учнівського лісництва «Сосновий бір» Клесівської ЗОШ І-ІІ ст.., декоративно-прикладного мистецтва ЗОШ І ст. с.Рудня-Карпилівська, Клесівської ЗОШ І-ІІ ст-ліцею, ЗОШ І-ІІ ст. с.Карасин, ЗОШ І ст.. с.Пугач. Гості також відвідали музейну кімнату та кімнату творчості.

          Під час проведення конференції з доповіддю «Про підсумки роботи галузі освіти у 2016 – 2017 навчальному році та удосконалення системи освіти Клесівської ОТГ в контексті трансформаційних процесів в Україні» виступила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Чорна Н.В.

            З вітальною промовою до присутніх звернувся голова ради Гриник В.Ф. У своєму виступі він наголосив, що освіта є справжнім пріоритетом для нас. Для того, щоб побудувати якісну систему освіти, ми продовжуватимемо формувати якісну матеріально-технічну базу для навчальних закладів громади та вмотивовувати наших вчителів.

           За підсумками 2016/2017 проведено нагородження вчителів грамотами Клесівської селищної ради: 1) ЗОШ І-ІІ ст..-ліцею смт.Клесів: Гаврилейко С.М, Яковенко О.Г, Кобринчук Л.П, Круглик В.П, Шевчук П.Г; 2) Клесівської ЗОШ І-ІІ ст.: Царук Н.М, Сульжик О.В, Костенко Ю.В, Грицкевич О.О, Килюшик О.С; 3) ЗОШ І-ІІІ ст. с.Карпилівка: Мартинюк С.Н, Степанець Т.М, Мартинюк Р.І; 4) методиста ДНЗ №3 «Веселка» - Бойко Л.І; 5) вихователя ДНЗ №4 «Дзвіночок» - Зеленовська Г.С.  Приємною несподіванкою стали презентовані подарунки: у 5 дошкільних установ придбали принтери, у Карпилівську ЗОШ – 4 комп’ютери, а також мікрофони для усіх шкіл громади.

            Для учителів з усіх предметів та вихователів й керівників ДНЗ після короткої перерви розпочали свою роботу наукові секції.

          Для організації методичної роботи в конференції прийняли участь методисти Рівненського ОІППО : Салтишева Вікторія Михайлівна – завідувач  кабінету дошкільної та початкової освіти; Піддубний Микола Адамович – методист кабінету суспільно-гуманітарних предметів; Пекарська Лариса Володимирівна – методист кабінету фізико-математичних предметів; Фурман Віра Константинівна – завідувач кабінету суспільно-гуманітарних предметів.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Ольга Мартинюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь