A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

Дата: 14.08.2017 09:55
Кількість переглядів: 963

Унаслідок двох світових війн та тривалої неконтрольованої військової діяльності великі території Рівненської області залишаються забрудненими вибухонебезпечними предметами. Так протягом 5 останніх років групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Рівненській області було знешкоджено понад 12 тис. боєприпасів Першої та Другої світових війн, виявлених на території області. З початку поточного року здійснено 19 бойових виїздів та знешкоджено  118  вибухонебезпечних предметів.

Проте, незважаючи на заходи, які вживаються Головним управлінням ДСНС України у Рівненській області у взаємодії з місцевими органами виконавчої влади, продовжуються випадки загибелі і травмування населення внаслідок самостійного вилучення та розбирання знайдених вибухонебезпечних предметів.

Досить часто застарілі боєприпаси знаходять і звичайні громадяни під час проведення земляних робіт на присадибних ділянках та у полях. Крім того вибухонебезпечні предмети можуть знаходитись також і в лісах та парках, річках та ставках, будівлях та підвалах, на території колишніх полігонів.

У зв’язку з вищезазначеним, ГУ ДСНС України у Рівненській області просить повідомляти щодо необхідності   під час земляних робіт у місцях розробки грунту , прокладання комунікацій, обстеження земельних ділянок  та територій, визначених для будівництва , а також під час проведення сільськогосподарських польових робіт забезпечення супроводу особовим складом піротехнічного підрозділу на наявність вибухонебезпечних предметів.

Надання послуг групою піротехнічних робіт можливе як фізичним, так і юридичним особам.

Для отримання інформації та роз’яснень звертайтесь до аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Рівненській області, за адресою: вул.Павлюченка, 23, м.Рівне, тел..(0362) 68-30-83, 68-32-79.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь