A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

10 способів як відпочити влітку.

Дата: 14.07.2016 10:02
Кількість переглядів: 748

Як відомо літо – час відпочинку. З настанням червня всі прагнуть швидше вирватися зі своїх душних кабінетів і відправитися на зустріч пригодам. Але чомусь, багато хто мріє подорожувати саме Європою, Америкою не здогадуючись, що наша країна має безліч прекрасних місць, де можна чудово провести свою відпустку.

Сьогодні я запропоную вам 10 варіантів, як відпочиваючи пізнати свою країну краще.

1. Карпати. У цьому прекрасному куточку України сумно не буде нікому. Любителі спорту та свіжого гірського повітря можуть здійснити цікаву та екстремальну прогулянку на вершину Карпат. Приверженці пасивного відпочинку можуть прогулятися біля бурхливих річок, по сувенірних крамничках чи просто помилуватися прекрасним краєвидом.

2. Львів. Якщо ви ще не були у Львові то вам обов’язково варто відвідати це чудове місто. Воно приваблює, перш за все, своєю красою та романтичністю. Прогулюючись центром міста, не забудьте завітати до майстерні шоколаду і побачити на власні очі весь цей процес за чашечкою смачного шоколаду чи кави. Тут є місця і для любителів історичної спадщини, адже на кожному кроці знаходяться пам’ятники видатним історичним діячам та діячам мистецтва.

3. Шацькі озера - прекрасна альтернатива морському відпочинку. Гордістю парку є озеро Світязь. Будучи найглибшим озером України, воно ще й надзвичайно чисте. На території Шацького заповідника знаходиться велика кількість баз відпочинку, які з радістю приймуть усіх охочих.

4. Сорочинський ярмарок. Тут немає сенсу щось розповідати, це дійство потрібно бачити своїми очима. Я гарантую вам хороший настрій на цьому святі.

5. Якщо ви любитель гучних музичних шоу, я раджу вам відвідати фестиваль «Ostrov», що відбудеться у літку. Сучасні інсталяції, закордонні виконавці та ді-джеї. Тут не буде часу сумувати.

6. Чи не хотіли б ви вирушити у ХІХ сторіччя? У вас є чудова нагода опинитися там. Фестиваль «Стара фортеця» у місті Тростянець дасть вам можливість своїми очима побачити лицарські поєдинки, скуштувати смачну їжу і навіть самому стати учасником фестивалю, спробувавши себе у вигляді лицаря чи прекрасної дами.

7. Азовське море. Якщо ви не уявляєте літа без моря, то Азовське побережжя саме для вас. Це море мілкіше за Чорне, тому воно може приймати відвідувачів навіть у травні. Вздовж всього побережжя Азовського моря знаходяться селища, що сильно відрізняються одне від одного. Є селища які дадуть вам змогу відпочити від метушні, а є містечка з безліччю баз відпочинку, аквапарків та іншого. Азовське море - ідеальне місце для відпочинку з дітьми.

8. Найбільший фестиваль музики - «Файне місто Тернопіль». Від року до поп-музики - це свято прийдеться до душі всім меломанам й не тільки, адже окрім музичної програми на вас чекають спортивні зони, вуличні театри та багато іншого.

9. Тунель кохання – це найромантичніше місце Волині. Ходить легенда, що пара, яка поцілується в цьому тунелі завжди буде разом. Напевно, тому його так обожнюють закохані.

10. Хотин. Хотинська фортеця є однією з найкрасивіших фортифікаційних споруд України. Збудована ще у ХІ столітті князем Володимиром Великим, вона й досі приваблює до себе сотні туристів.

Проте, щоб чудово провести час, не обов’язково кудись їхати. Досить просто покинути стіни свого будинку і пошукати цікаві місця у своєму місті, прочитати цікаву книгу або провести час із сім'єю.

Я впевнена на всі 100%, що це літо буде незабутнім для кожного з вас.


 

Автор: Анна Юшкевич.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь