A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Спортивне свято у Клесівському МБК

Дата: 22.12.2017 09:58
Кількість переглядів: 922

Фото без опису

17 грудня у Клесівському Міському будинку культури відбулося спортивне свято-вшанування кращих команд, тренерів, спортсменів за підсумками участі в спортивних змаганнях, турнірах, Міжнародних, Всеукраїнських, обласних та районних змагань 2017 року.

З вітальною промовою та побаннями здоров’я, сили, легких спортивних та життєвих перемог, успіхів у всіх починаннях звернувся до присутніх спортсменів Клесівський селищний голова Василь Гриник.

Цьогоріч найбільше уваги до себе привернули гравці футбольної команди «Граніт», на рахунку яких чимало перемог. Та головна нагорода для футболістів у 2017 році  - отримане в першій лізі звання «Чемпіон району 2017 року» , яке вони підтверджують вже два роки поспіль. Кожному гравцеві команди вручили грамоти, медалі та премію в сумі 1 тис.грн. Придбали для них й 2 футбольні м’ячі.

Команда «Полісся» с.Карпилівка за підсумками Сарненського чемпіонату з футболу сезону 2017 рокутеж показала хороші результати та посіла 6 місце в другій лізі. Отримати нагороди на сцену запросили тренера команди Олександра Тимошицького, який висловив слова вдячності за підтримку та побажав нових спортивних звершень колегам-футболістам. Відзначили на заході й однойменну волейбольну команду, яка за підсумками волейбольного чемпіонату сезону 2016-2017 року посіла 3 місце в районній турнірній таблиці. Грамоти, сітку, 2 м’ячі та наколінники вручили тренеру – Володимиру Михайлицькому.

Разом з досвідченими спортсменами на заході присутніми були й юніорська команда смт.Клесів «Граніт», яка лише розпочинає свій шлях у  футболі. Юнаки отримали грамоту та 2 футбольні м’ячі.

На спортивному святі щирими оплесками глядачі вітали кращих вихованців КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Клесівської селищної ради та спортивного клубу «Фаворит»: Інну Бугай – кандидата в майстри спорту України, І призера Чемпіонату України, що проходив у м.Хмельницький; Тетяну Заєць – кандидата в майстри спорту  України, 5-го призера Чемпіонату Європи серед школярів 2002 – 2003 р.н, 3 призера Чемпіонату України(м.Ужгород); Ірину Дубовець – 3-ій бронзовий призер Чемпіонату України та їх наставників – керівника СК «Фаворит» Сергія Скуміна та директора КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Олександра Кутру. Нагородили юних чемпіонів спортивними костюмами, грамотами та медалями.

Вже понад 17 років завдяки натхненній праці та великому ентузіазмі Анатолія Романюка, Ігора Ліщука та багатьох інших учасників працює в Клесові на базі Міського будинку культури шахово-шашковий клуб «Біла Тура». Постійно у клубі займаються 20 дітей та 15 дорослих активних членів клубу. До великих змагань долучаються ще близько 50 школярів.  За час існування у клубі зібралася вже чимала кількість нагород та відзнак Всеукраїнського, обласного та районного рівнів. Для підтримки та розвитку такого потрібного, інтелектуального виду спорту у Клесівській селищній раді придбали для закладу годинники, дошки та шахи. А Голову клубу – Анатолія Романюка – відзначили грамотою.

Вітали спортсменів не тільки матеріальними подарунками. Для них аматори Клесівського міського будинку культури підготували художні номери. Цікавим став виступ Михайла Дячука, який розповідав гумореску «Теща і футбол». А закінчилось свято під веселу різдвяну композицію «Jingle bells» у виконанні вокального тріо Клесівської дитячої музичної школи – Ліани Пригарської, Мілани Царук та Аліни Головач.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь